Duminica, 11 Februarie 2018, la Sala Polivalenta din Targoviste a avut loc Campionatul Judetean de Karate .

 


   Duminica, 4 Februarie 2018, in Londra, Anglia, s-a desfasurat competitia internationala OPEN SHITO RYU KARATE CHAMPIONSHIPS pentru categoriile de varsta, probe KATA individual si perechi, KUMITE individual si echipe.
Organizatorul competitiei a fost Shito Ryu Karate Federation of England.
Au participat 185 de sportivi de la 20 de cluburi din 4 tari: Romania, Anglia, Scotia si Tara Galilor.

Din Romania au participat si sportivi de la C.S. Targoviste si MSC Targoviste.

Rezultate

 


 CALENDARUL COMPETITIONAL  F.R.K.  PE  ANUL 2018


CALENDAR  ACTIVITĂȚI

FEBRUARIE 2018

Data

EVENIMENTUL

Nivel

Locatie

 

4.02

 

 

OPEN SHITO RYU  ENGLAND

 

International

 

LONDRA

ANGLIA

 

11.02

 

Campionatul Judetean de Karate

 

 

Judetean

A.J.K.M.

Dambovita

 

Sala Sporturilor

Targoviste

 

24.02

CUPA OKINAWA

- copii - minicadeti - cadeti - juniori -U21- seniori

 

Interstiluri

NATIONAL

 

 

 

COSR

IZVORANI

 

 

 MARTIE 2018

Data

EVENIMENTUL

Nivel

Locatie

 

18.03

 

C.N. SHITO RYU

 copii - minicadeti - cadeti- juniori- U21 -seniori

 

NATIONAL

FRK

C.N.K. SHITO RYU

 

C.O.S.R.

Izvorani 

 

31.03

 

C.N. KARATE  INTERSTILURI

Juniori - Seniori

NATIONAL

FRK

 

 

C.O.S.R.

Izvorani

 

 


Gala sportului dambovitean - 2017

CIRLAN VALENTIN - locul IV la sporturi neolimpice

MUNTEANU ION - locul I - la antrenori


 Sambata, 2 Decembrie, la Sala Antilopa a avut loc Cupa Scorpion. Yama Sport Club a obtinut 3 medalii prin fratii Ilie si MSC Targoviste a castigat o medalie de bronz prin Anina Hura-Tudor.


Sambata, 25 Noiembrie 2017, la Sala Polivalenta din cadrul Complexului Olimpic Sportiv Izvorani, a avut loc Campionatul National de Karate  Interstiluri  pentru copii, minicadeti si tineret (U21).

C.S. Targoviste a obtinut 4 medaliitrei de argint si  una bronz.

 


 Duminica, 19 Noiembrie 2017, la Sala de Sport a Scolii Gimnaziale “TUDOR VLADIMIRESCU” din Targoviste s-a organizat editia a III-a a competitiei CUPA ASOCIATIEI JUDETENE DE KARATE pentru categoriile de varsta COPII (3-11 ani) si MINICADETI (12-13 ani). Au participat in jur de 180 de copii de la  7 cluburi din judet.
 


 Sambata, 11 Noiembrie 2017, la Sala Polivalenta din cadrul Complexului Olimpic Sportiv Izvorani, a avut loc Campionatul National de Karate  Shito Ryu  Traditional pentru copii, minicadeti, cadeti, juniori,seniori si veterani. Probele de concurs au constat in Karate traditional (kata+kumite), kata  traditional si kobudo.

C.S. Targoviste a obtinut 20 de medalii:  6 de aur, 5 de argint si 9 de bronz.

Yama Sport Club a participat cu 5 sportivi si a obținut 6 medalii (3 de aur , 1 de argint si 2 de bronz)

Asociatia “Munteanu SPORT CLUB” a obtinut 35 de medalii: 8 medalii de aur, 12 medalii de argint si 16 medalii de bronz.

 

 


In perioada 4-7 noiembrie 2017 , sportivi de la CS Targoviste, MSC Targoviste si MSC Buzau au participat la cea de a III-a editie a competitiei internationale ELITE OPEN KARATE. La startul competitiei ,desfasurata la Londra, Marea Britanie, s-au aliniat 320 de sportivi legitimati la 36 de cluburi din 9 tari.

C.S. Targoviste a obtinut 14 medalii  (1-aur, 5 de argint si 8 de bronz) iar MSC a obtinut 5 medalii (1-aur, 1-argint si 3 de bronz) .

 

 


 Sambata, 28 Octombrie, la Voinesti a avut loc Cupa Marului - Karate. Au participat si sportivi de la Yama Sport Club si MSC Targoviste.


Duminica, 22 octombrie 2017, la Sala Polivalenta ”Romeo Iamandi” din Buzau, a avut loc competitia de karate interstiluri Hayashi Cup. Au participat si sportivi de la CS Targoviste, Yama Sport Club si MSC Targoviste.

 


 In perioada 13-15 Octombrie, la COSR Izvorani, a avut loc Stagiul de Karate -Kumite, coordonat de catre Davide Benetello (Italia).

 


 Duminica, 8 Octombrie 2017, la Scoala Gimnaziala ”I.Al.Bratescu-Voinesti” din Targoviste, a avut loc editia a XIX-a a Cupei Sperantei la karate, probele kata si kobudo.

Au participat sportivi de la: Petrom Flacara Moreni, Shingi Kai Bucuresti, Koryo Dragomiresti, MSC Targoviste, Yama Sport Club si CS Targoviste.

Rezultate:

Cupa SPERANTEI 2017 - Centralizare - Rezultate - Kata Fete.pdf

Cupa SPERANTEI 2017 - Centralizare - Rezultate - Kata Baieti.pdf

Cupa SPERANTEI 2017 - Centralizare - Rezultate - Kobudo.pdf

 


In perioada 30 Septembrie -1 Octombrie, la COSR Izvorani, a avut loc Stagiul de Karate Shito Ryu - Hayashi Ha, coordonat de catre Shihan Miguel Vazquez (Spania)


 In perioada 14-17 Septembrie 2017, la Sala Polivalenta din Bucuresti a avut loc C.M. Goju Ryu WGKF, competitie la care au participat si un sportiv de la CS Targoviste si doi sportivi de la MSC Targoviste.

HURA-TUDOR  ANA MARIA a obtinut medalia de argint la kumite 10-11 ani, -35 kg iar CIRLAN VALENTIN s-a clasat pe locul V la juniori kumite -55 kg. O evolutie buna a avut si ROSU SEBASTIAN la kumite veterani.

 


Sambata,  9 septembrie 2017, la Sala Polivalenta din Targoviste, a avut loc competitia de karate internationala Open Targoviste, editia I. Aceasta competitie interstiluri a reunit 270 de sportivi de la 21 de cluburi  din tara dar si din Anglia.

            Sectia de Karate din cadrul Clubului Sportiv Targoviste a participat cu un lot format din  17 sportivi si a obtinut 18 medalii: 5 de aur,  4 de argint si  9 de bronz.

 

Rezultate complete

Open Targoviste 2017 - Clasament - JT Feminin.pdf

Open Targoviste 2017 - Clasament - JT Masculin.pdf

Open Targoviste 2017 - Clasament - Kata incepatori (1).pdf

Open Targoviste 2017 - Clasament - Kata Feminin.pdf

Open Targoviste 2017 - Clasament - Kata Masculin.pdf

Open Targoviste 2017 - Clasament - Kata Echipe.pdf

Open Targoviste 2017 - Clasament - Kumite Feminin.pdf

Open Targoviste 2017 - Clasament - Kumite - Masculin.pdf

 


  Sambata,  2 septembrie 2017, la Sala Polivalenta Rapid din Bucuresti, a avut loc competitia de karate interstiluri Cupa Rapid. Scopul competitiei a constat in verificarea sportivilor pentru competitiile oficiale pe stil si interstiluri din aceasta toamna .

            Sectia de Karate din cadrul Clubului Sportiv Targoviste a participat cu un lot format din  11 sportivi si a obtinut 11 medalii: 2 de aur, 4 de argint si 5 de bronz.

MSC Targoviste a participat cu un singur sportiv si a obtinut o medlie de bronz prin HURA-TUDOR ANA MARIA, la kumite 10-11 ani -35 kg.

 


  Agentia Nationala Antidoping    CODUL MONDIAL ANTIDOPING  - LISTA INTERZISĂ - 2017

 

  CE TREBUIE SA STIE UN SPORTIV DESPRE CONTROLUL ANTIDOPING 

 


In perioada 29-30 Iulie 2017, in Spania, Barcelona, a avut loc Editia a 8-a Campionatului International de Karate & Kobudo – Hayashi Ha Shito Ryu Kai pentru copii, cadeti, juniori, seniori si veterani.
La acest turneu au participat aproximativ 800 de sportivi din 23 de tari: Romania, Spania, Italia, Anglia, Japonia, Australia, Malaiezia, Iran, SUA, Argentina, Chile, s.a. 
Lotul Romaniei a fost format din 31 de sportivi printre care si 9 sportivi legitimati la MSC Targoviste (Ana-Maria HURA-TUDOR, Irina-Maria VISAN, Mihai-Alexandru STAN, Theodor-Cristian MIHAI, Alexandru-Mihai-Claudiu VEDE, Robert-Ioan HRISCA, Radu-Daniel POPA, Marius-Sebastian ROSU si Laurentiu ROSU). De la CS Targoviste au participat 7 sportivi: Preda Alecsia, Huiu Stefania, Munteanu Alexandru, Costescu Nicolas, Petrescu Damian, Dragus Adrian si Merda Robert.

Rezultate  

 


Tabăra de vara "Costinești 2017"- o reușită ! Ediția a XV-a (29 Iunie-6 Iulie) a reunit sportivi de la CS Targoviste , MSC Targoviste , MSC Gaesti, Msc Buzau si Yama Sport Club . ”Mulțumesc celor doi antrenori , Daniel Munteanu si Ovidiu Ratea, instructorilor sportivi Georgiana Munteanu siOctavian Pomārleanu, sportivilor si părinților pentru implicarea in aceasta activitate de tradiție !”

Ionut MUNTEANU

 


        In perioada 17-18 Iunie 2017, in localitatea Nove Zamky din Slovacia, a avut loc Campionatul European de Karate  ShitoRyu pentru copii, cadeti, juniori si seniori.

         Din lotul national al Romaniei au facut parte si 8 sportivi legitimati la C.S. Targoviste si 4 sportivi de la M.S.C. Targoviste si Buzau.

Sectia de Karate din cadrul Clubului Sportiv Targoviste a obtinut la acest campionat 5 medalii (1 de argint si 4 de bronz), 4 clasari pe locul V si doua clasari pe locul VII iar M.S.C. Targoviste a obtinut doua medalii de bronz , trei clasari pe locul V si trei clasari pe locul VII.

Rezultate

 


Sambata, 10 Iunie, la Ramnicu Valcea, a avut loc CUPA SAISHIN editia a XVIII-a. Au participat sportivi de la C.S. Targoviste si Yama Sport Club Targoviste.

 

 


 Duminica, 14.05.2017, la Sala Polivalenta din cadrul Complexului Olimpic de la Izvorani, a avut loc Cupa Romaniei la Karate Shito Ryu.

C.S. Targoviste a obtinut in total 24 de medalii:  3 de aur, 3 de argint si 18 de bronz.

Yama Sport Club a castigat 7 medalii: 2 de argint si 5 de bronz

 


Duminica, 7 Mai 2017, la Sala de Sport Scolii Gimnaziale “Prof. Paul Banica” din Targoviste, s-a desfasurat competitia “Olimpiada Scolara la Karate – Faza Judeteana” editia a XX-a, pentru practicantii de KARATE din cadrul sistemului de invatamant prescolar, scolar si liceal din judetul Dambovita. Mentionam ca s-au implinit 20 de ani de la organizarea primei editii.

Au participat 170 de elevi-sportivi de la 9 structuri sportive de KARATE, din 48 de institutii de invatamant din judet.

Rezultate

AJKMD - Olimpiada Scolara la Karate  - 2017 - Rezultate - Kata Feminin.pdf

AJKMD - Olimpiada Scolara la Karate  - 2017 - Rezultate - Kata Masculin.pdf

AJKMD - Olimpiada Scolara la Karate  - 2017 - Rezultate - Kumite Feminin.pdf

AJKMD - Olimpiada Scolara la Karate  - 2017 - Rezultate - Kumite Masculin.pdf

 

 


In perioada 29-30 Aprilie, la COSR Izvorani, a avut loc Seminarul national de Karate  Shito Ryu Hayashi Ha, coordonat de catre Shihan Miguel Fernandez Vazquez.

 


Sambata, 22 Aprilie, la COSR Izvorani a avut loc Stagiul National de arbitraj WKF. Au fost prezenti Daniel Munteanu, Lavinia Olteanu, Octavian Pomarleanu si Vlad Zaman.


Vineri, 21 Aprilie, la Sc.2 a avut loc Seminarul de Karate Shito Ryu &Kobudo, coordonat de Sensei Daniel Munteanu. Au participat sportivi de la CS Targoviste, MSC Targoviste, MSC Buzau si Yama Sport Club.

 

 


Duminica, 9 Aprilie 2017, la Campionatul National de Karate Interstiluri de la Ramnicu-Valcea, sectia de Karate din cadrul Clubului Sportiv Targoviste a obtinut 3 medalii : 1 de argint si 2 de bronz.


Sambata, 8 Aprilie, la Sc.”I.Al.Bratescu-Voinesti” Targoviste, a avut loc editia a IV-a a CUPEI PRIMĂVERII la Karate.

Au participat sportivi de la MSC Targoviste, MSC Gaesti, Yama Sport Club si CS Targoviste.

 


        Sambata, 11 Martie 2017, la Sala Sporturilor ”Romeo Iamandi”  din Buzau, a avut loc cea de a XX-a editie a CAMPIONATULUI NATIONAL DE KARATE SHITO RYU, competitie aniversara organizata de catre Federatia Romana de Karate.

      Cu aceasta ocazie s-au inmanat diplome antrenorilor pentru activitatea desfasurata in aceasta perioada, iar sportivul MIHAIES CRISTIAN (in prezent este profesor de Educatie fizica in Emiratele Arabe Unite), a primit titlul de Maestru emerit al sportului pentru rezultatele deosebite obtinute pe plan international la clubul nostru.

           C.S. Targoviste a obtinut in total 28 de medalii:  8 de aur, 10 de argint si 10 de bronz;

         Yama Sport Club Targoviste a participat cu 4 sportivi si a obtinut 3 medalii: 1 de aur si 2 de bronz.

 

 


Sambata, 25 februarie 2017, la Sala Polivalenta din cadrul Complexului Olimpic Sportiv de la Izvorani, a avut loc competitia de karate interstiluri Cupa Okinawa.    Sectia de Karate din cadrul Clubului Sportiv Targoviste a obtinut 11 medalii de bronz iar sportivii de la Yama Sport Club au obtinut 10 medalii: 1 de aur, 1 de argint si 8 de bronz.

 


Duminica, 19 Februarie 2017, la Sala Polivalenta din Targoviste, a avut loc Campionatul Judetean de Karate, organizat de catre Asociatia Judeteana de Karate Dambovita.

Au participat 143 de sportivi de la 7 cluburi din judet: CS Targoviste, Petrom Flacara Moreni, Koryo Dragomiresti, Suiko Titu, MSC Targoviste si Yama Sport Club.

Rezultate

AJKMD - Campionatul Judetean de  Karate 2017 - Clasament - Rezultate - Joc tehnic Feminin (1).pdf

AJKMD - Campionatul Judetean de  Karate 2017 - Clasament - Rezultate - Joc tehnic Masculin.pdf

AJKMD - Campionatul Judetean de  Karate 2017 - Clasament - Rezultate - Kata Feminin.pdf

AJKMD - Campionatul Judetean de  Karate 2017 - Clasament - Rezultate - Kata Masculin.pdf

AJKMD - Campionatul Judetean de  Karate 2017 - Clasament - Rezultate - Kumite Fem.pdf

AJKMD - Campionatul Judetean de  Karate 2017 - Clasament - Rezultate - Kumite Masc.pdf

 


 

 In perioada 11-12.02.2017, la C.O.S.R. Izvorani, a avut loc  Seminarul National de Karate Shito Ryu  Hayashi Ha si Kobudo Okinawa Kenshin Ryu, acesta fiind coordonat de catre Shihan Miguel Fernandez Vazquez din Spania.

 

 

 


 Lotul de cadeti, juniori si seniori au efectuat un cantonament de pregatire la Covasna .

 

 


In perioada 28-29 Ianuarie 2017, 10 sportivi de la C.S. Targoviste si 3 de la M.S.C. Targoviste au participat la Turneul International de Karate Libertas, competitie ce a avut loc in Italia, la Caorle- Venetia.

C.S. Targoviste a obtint 9 medalii: 5 de aur, 2 de argint si 2 de bronz, dar si doua clasari pe locul V, ocupand locul 4 din 90 de cluburi participante din 13 tari. MSC Targoviste a obtinut 2 medalii: 1 de argint si 1 de bronz.

 

 


CLASAMENTUL SPORTIVILOR PE ANUL 2016                    

 


Premiantii sectiei de Karate din cadrul C.S. Targoviste pe anul 2016:

1. OLTEANU LAVINIA - locul I la sporturi neolimpice in cadrul Galei Sportului Dambovitean

2. CIRLAN VALENTIN - locul IX la sporturi neolimpice in cadrul Galei Sportului Dambovitean

                                          - locul I pe sectia de Karate cadeti-juniori in cadrul Festivitatii de premiere C.S.Targoviste

3. IONESCU MARIUS - locul II pe sectia de Karate cadeti-juniori in cadrul Festivitatii de premiere C.S.Targoviste

4. VISAN CATALINA - locul III pe sectia de Karate cadeti- juniori in cadrul Festivitatii de premiere C.S.Targoviste

5. MUNTEANU ION - locul II la ANTRENORI -sporturi neolimpice in cadrul Galei Sportului Dambovitean

6. MUNTEANU DANIEL -  diploma de excelenta - Asociatia Judeteana de Karate- in cadrul Galei Sportului Dambovitean

 


 


 

ysctargoviste@yahoo.ro

 


Acasa
NOUTATI
DOJO
AFILIERE
CAMPIONATE NATIONALE
COMPETITII DIVERSE
C. INTERNATIONALE
STAGII
ACTIVITATI DIVERSE
CALENDAR
 DOCUMENTE
BUDO
KARATE DO
PROGRAMA EXAMINARE
DICTIONAR
HAYASHI-HA 
DIVERSE
PARTENERI
SPONSORI
CONTACT
LINKS